tiistai 5. marraskuuta 2013

Pulled chicken eli revittyä kanaa

Tämä on syyskuussa tekemäni mättö, revittyä kanaa. Se oli silloin ennen Lihatonta Lokakuuta ;) . Olen ollut 6 vuotta kananlihan suurkuluttaja, en syö punaista lihaa koska se närästää minua. Ehkä täällä blogissa silloin tällöin näkyy kanareseptejä. Alkuperäinen revityn kanan ohje löytyy täältä. Tästä kanaruoasta riittää muutamaksi hetkeksi syötävää, oli niin hyvää ettei sitä kauaa tarvinnut jääkaapissa säilyttää . . . Harmi kun en kanaa tehdessäni ottanut kuvaa muusta kuin kanasta pitaleivän välissä. Pitaleipien ohjeita on netti täynnä. Kanan lisäksi pitaleivän välissä on valkosipulidippiä (kermaviili+valkosipulidippijauhe).



Pulled chicken eli revittyä kanaa:
1 pkt kanan reisipaloja (ei reisikoipia)
3 dl tai enemmän barbeque- kastiketta

Voitele uunivuoka öljyllä. Laita reisipalat vuokaan ja lisää bbq- kastike. Vuoraa vuoka foliolla ja paista 125- asteisessa uunissa ainakin 1,5 tuntia tai kunnes kanan luut irtoaa lihasta helposti. Nosta kanat paiston jälkeen uunivuoasta, erottele luut ja silppua liha. Lisää uunivuoan pohjalla olevaa kastiketta kanan sekaan. Tarjoa pulled chickeniä esimerkiksi pitaleipien välissä, salaatissa, pizzassa tai haluamallasi tavalla.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...