torstai 7. marraskuuta 2013

Broileri-hernerouhekasvispihvit aurajuustolla

Broilerin jauheliha on vaan niin hyvää, en ole syönyt sitä pitkään aikaan. Kai sitä välillä saa syödä kanaa, vaikka tämä blogi onkin painottunut kala-kasvisruokailuun? Pihvit on nopea valmistaa, sisältävät paljon kasviksia ja maistuvat superhyvälle. Ohjeella valmistuu 9 kipaletta suussasulavia pihvejä.




Broileri-hernerouhekasvispihvit aurajuustolla:

250 g broilerin jauhelihaa
1,5 dl kuivaa hernerouhetta (liota yön yli kasvisliemikuution kanssa, hernerouhe turpoaa samalla, ei tarvitse keittää)
1 porkkana
2 kpl kananmunia
3 rkl vehnäjauhoja
haluamasi määrä aurajuustoa/juustoraastetta/fetaa
7 kpl kirsikkatomaatteja
1 pilkottu sipuli
2 kpl valkosipulikynsiä pilkottuna
1 tl chilitahnaa
1 tl savupaprikaa
1 tl mustapippuria
0,5 tl ruususuolaa
0,5 tl chilijauhetta

Liota ja turvota hernerouheet yön yli. Valuta hernerouheista ylimääräinen vesi pois. Kuori ja raasta porkkana, kuutioi kirsikkatomaatit. Sekoita kaikki ainekset kulhossa keskenään, lisää jauhoja jos tarvitsee. Muotoile taikinasta pihvejä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200- asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Tarjoa pihvit salaatin, paistettujen perunoiden tai hampurilaisina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...