sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tofu-hampunsiemenpyörykät

Pyörykät syntyivät muokkaamalla tonnikalapullia, ovat sekä herkullisen näköisiä että makuisia. Pyöryköitä tulee about 15 kappaletta, en muistanut laskea niitä :D

Vein tofupalleroita evääksi töihin, pallerot söin salaatin ja ranskalaisten kanssa.

1pkt maustamatonta tofua (Alpro)
soijakastiketta
savupaprikaa
1 kananmuna
2dl juustoraastetta
1dl rouhittuja hampunsiemeniä
0,5dl korppujauhoja
1dl vehnäjauhoja
mukavasti mausteita
pilkottua sipulia ja valkosipulia
pilkottua chiliä

Laita paloiteltu tofu marinoitumaan soijakastikkeeseen, lisää savupaprikaa ja halutessasi muita mausteita.

Sekoita muut ainekset keskenään, lisää marinoidut tofupalat ja muussaa tofupalat haarukalla taikinan sekaan. Lisää tarvittaessa vehnäjauhoja, jos taikinan koostumus on liian kosteaa. Pyörittele taikinasta pyöryköitä ja paista pannulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...