tiistai 29. lokakuuta 2013

Mariannemuffinit pikeerikuorrutuksella

Tykkään Marianne- karkeista, kukapa niistä ei tykkäisi? Tekaisin Marianne- suklaarakeista muffinit, päälle tuli pikeerikuorrutus. Ohjeella tulee 12 kappaletta pieniä muffineita. Ohje on sama kuin juustokakkumuffineissa.



Mariannemuffinit pikeerikuorrutuksella:
1 kananmuna
1 dl sokeria
100 g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl vaniljasokeria
3/4 dl Flora vanillaa
100 g tummaa suklaata
1 pussi Marianne- suklaarakeita

Laita uuni lämpenemään 175- asteeseen. Sulata voi ja suklaa mikrossa. Vatkaa muna ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä voi-suklaaseos. Lisää myös Flora vanilla ja sekoita. Murskaa suklaa-rakeet ja sekoita osa muffinitaikinan joukkoon. Annostele muffinitaikina muffinivuokiin, lisää muffineiden päälle suklaaraemurskaa. Paista 175- asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes muffinit ovat paistuneet.

Pikeerikuorrutus
1 kananmunavalkuainen
1,5 dl tomusokeria
muutama tippa sitruunamehua

Vatkaa valkuaista ja 1 dl tomusokeria muutama minuutti, lisää sitten loput tomusokerit ja sitruunamehu ja jatka vatkaamista hetki. Koristele jäähtyneet muffinit pikeerikuorrutuksella. Anna pikeerin kovettua ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...