Mariannemuffinit pikeerikuorrutuksella:
1 kananmuna
1 dl sokeria
100 g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl vaniljasokeria
3/4 dl Flora vanillaa
100 g tummaa suklaata
1 pussi Marianne- suklaarakeita
Laita uuni lämpenemään 175- asteeseen. Sulata voi ja suklaa mikrossa. Vatkaa muna ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä voi-suklaaseos. Lisää myös Flora vanilla ja sekoita. Murskaa suklaa-rakeet ja sekoita osa muffinitaikinan joukkoon. Annostele muffinitaikina muffinivuokiin, lisää muffineiden päälle suklaaraemurskaa. Paista 175- asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes muffinit ovat paistuneet.
Pikeerikuorrutus
1 kananmunavalkuainen
1,5 dl tomusokeria
muutama tippa sitruunamehua
Vatkaa valkuaista ja 1 dl tomusokeria muutama minuutti, lisää sitten loput tomusokerit ja sitruunamehu ja jatka vatkaamista hetki. Koristele jäähtyneet muffinit pikeerikuorrutuksella. Anna pikeerin kovettua ennen tarjoilua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti