300g tofua (käytin Jalotofu Marinoitua)
Tofun marinadi:
2 rkl öljyä
2 rkl vettä
2 rkl soijakastiketta
suolaa
sokeria
savupaprikaa
mustapippuria
1 kpl pilkotut sipuli & 2 kpl valkosipulin kynnet
pilkottua chiliä
chilimaustetta
Valmista marinadi ja laita viipaloidut tofut marinoitumaan useaksi tunniksi, mieluiten yön yli.
Tofun leivite:
0,5dl maissitärkkelystä
0,5dl rouhittuja hampunsiemeniä
noin 3rkl vettä
savupaprikaa
mustapippuria
Reilusti öljyä pariloimiseen
Sekoita kuivat aineet keskenään lautasella. Lisää vesi vähitellen, jotta taikinasta tulee tahnamaista.
Käytä marinoidut tofupalat taikinassa. Kuumenna parilapannu (tai paistinpannu) ja öljy kuumaksi, paista tofupaloja kunnes ovat rapeita.
Paistetut riisinuudelit ja vihannekset
vihanneksia (käytin pakastettuja)
1,5 levyä riisinuudeleita
1 kananmuna
Kuumenna nuudelit paketin ohjeen mukaan. Kuumenna kasvikset paistinpannulla. Lisää nuudelit pannulle. Lisää hiukan vatkattu kananmuna sekaan, anna hetki hyytyä ja "riko" muna kasvisten ja nuudelien sekaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti