sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Feta-punajuuricannelonit

Punajuuresta on moneksi, myös cannelonien täytteeksi. Muokkailin tätä ohjetta. Ohjeesta valmistuu 12 kpl canneloneja.


Punajuuret:
2 isoa raakaa punajuurta
sipulia
loraus oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
hunajaa

Fetatäyte:
0,5 prk ranskankermaa
fetaa

Juustokastike:
2dl juustoraastetta
1 prk ruokakermaa
0,5 prk ranskankermaa
mustapippuria

Lisäksi chilitomaattimurskaa sekä juustoraastetta

Kuori ja kuutioi punajuuret. Sekoita öljy ja mausteet punajuurikuutioihin. Levitä punajuuret uunipellille ja paahda 225- asteisessa uunissa 25 minuuttia.

Sekoita ranskankerma ja murennettu feta, lisää paahdetut punajuuri- ja sipulikuutiot. Laita feta-punajuuritäyte canneloneihin, helpoiten onnistuu pursottamalla. Laita cannelonit öljyttyyn uunivuokaan.

Sekoita juustokastikkeen ainekset. Laita täytettyjen cannelonien päälle chilitomaattimurskaa ja juustokastiketta. Lisää juustoraastetta juustokastikkeen päälle.

Paista cannelonit 225- asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...