Punajuuret:
2 isoa raakaa punajuurta
sipulia
loraus oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
hunajaa
Fetatäyte:
0,5 prk ranskankermaa
fetaa
Juustokastike:
2dl juustoraastetta
1 prk ruokakermaa
0,5 prk ranskankermaa
mustapippuria
Lisäksi chilitomaattimurskaa sekä juustoraastetta
Kuori ja kuutioi punajuuret. Sekoita öljy ja mausteet punajuurikuutioihin. Levitä punajuuret uunipellille ja paahda 225- asteisessa uunissa 25 minuuttia.
Sekoita ranskankerma ja murennettu feta, lisää paahdetut punajuuri- ja sipulikuutiot. Laita feta-punajuuritäyte canneloneihin, helpoiten onnistuu pursottamalla. Laita cannelonit öljyttyyn uunivuokaan.
Sekoita juustokastikkeen ainekset. Laita täytettyjen cannelonien päälle chilitomaattimurskaa ja juustokastiketta. Lisää juustoraastetta juustokastikkeen päälle.
Paista cannelonit 225- asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti