Ruoasta tuli ihan kesä mieleen, kun paistoin kesäkurpitsaa ja tofua parilapannulla. Maistuvaa, kevyttä ja kasvispainoitteista herkkua!
Annoksia riittää 4 herkuttelijalle.
Pähkinäsalsa:
1 rs kirsikkatomaatteja
1 dl pähkinäsekoitusta (Cashew ja maapähkinä, tulinen chili, Lidl)
1 rkl ruokokidesokeria
loraus oliiviöljyä
loraus sitruunamehua
1 rkl Savuomena- grillikastiketta
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Paahda pähkinöitä kuivalla, kuumalla pannulla parin minuutin ajan. Rouhi pähkinät. Kuutioi tomaatit ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna salsan maustua jääkaapissa pari tuntia.
Grillattu kesäkurpitsasalaatti:
Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
loraus sitruunamehua
ripaus chilijauhetta
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Sekoita kastikkeen ainekset.
1 pieni kesäkurpitsa
oliiviöljyä paistamiseen
Viipaloi kesäkurpitsasta pitkiä siivuja esim. juustohöylällä. Levitä öljyä viipaleille ja paista viipaleita molemmin puolin parilapannulla. Nosta viipaleet kulhoon ja sekoita kastike kesäkurpitsan joukkoon.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti