Setistä riittää 4 annosta.
Jyväpastaa papukastikkeessa:
1,5 dl jyväpastaa
loraus oliiviöljyä
1 tl valkosipulimurskaa
1 sipuli pilkottuna
0,5 tl savupaprikaa
0,5 tl mustapippuria
1 tl grillausmaustetta
0,5 tl broilerimaustetta
1 tl sambal oelekia
0,5 l kiehuvaa vettä
pieni pätkä kesäkurpitsaa
0,5 prk kidneypapuja chilikastikkeessa
3 rkl chilitomaattimurskaa
0,5 dl hillosipuleita
Kuumenna pannulla öljy, mausteet ja sipulit. Lisää jyväpasta ja kuullota hetken aikaa. Lisää vesi ja anna pastan kiehua muutaman minuutin ajan kannen alla. Lisää pannulle pilkottu kesäkurpitsa sekä kidneypavut, anna kastikkeen kuplia 15 minuuttia miedolla lämmöllä, sekoittele välillä. Tarkista jyväpastan kypsyys, lisää tomaattimurska sekä hillosipulit. Tarjoa lämpimänä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti