Vähän syksyisempiä muffineita :) Syksyn tullen leivonnassa tulee käytettyä marjoja, tällä kertaa punaviinimarjoja. Marjojen sekaan sopii valkosuklaa tuomaan makeutta. Muffineita valmistuu 14 kipaletta herkuteltavaksi. Ohje on sama kuin mariannemuffineissa.
Punaviinimarja-valkosuklaamuffinit:
1 kananmuna
1 dl sokeria
100 g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl vaniljasokeria
3/4 dl Flora vanillaa
100 g valkosuklaata
2,5 dl punaviinimarjoja (jäisiä, voi käyttää myös tuoreita)
Laita uuni lämpenemään 175- asteeseen. Sulata voi ja suklaa mikrossa. Vatkaa muna ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä voi-suklaaseos. Lisää myös Flora vanilla ja sekoita. Lisää marjat muffinitaikinan joukkoon. Annostele muffinitaikina muffinivuokiin. Paista 175- asteisessa uunissa noin 12 minuuttia tai kunnes muffinit ovat paistuneet.
keskiviikko 27. elokuuta 2014
maanantai 19. toukokuuta 2014
Kesäkurpitsa-fetapihvit
Taas vaihteeksi kesäkurpitsaa! Blogin lukijat ovat varmaan huomanneet, että pidän todella paljon kesäkurpitsasta, siitä on vaan niin helppo tehdä kaikenlaista sapuskaa :)
Löysin tämän ohjeen Yhteishyvän sivuilta, tein vain pienemmän taikinan, koska jääkaapissa oli puolikas kesäkurpitsa jäljellä.
Taikinasta tulee noin 10 pientä pihviä.
Kesäkurpitsa-fetapihvit:
250-300 g kesäkurpitsaa
100 g fetaa
1 kananmuna
3/4 dl vehnäjauhoja
pilkottua sipulia
ripaus mustapippuria
ripaus himalajan suolaa
paistamiseen öljyä
Raasta kesäkurpitsa sekä feta. Sekoita kaikki ainekset keskenään taikinaksi. Laita reilu ruokalusikallinen taikinaa kuumalle pannulle paistumaan, paista pihvejä molemmin puolin muutaman minuutin ajan, kunnes pihvin pinta on ruskea. Tarjoa pihvit raikkaan salaatin kera.
Löysin tämän ohjeen Yhteishyvän sivuilta, tein vain pienemmän taikinan, koska jääkaapissa oli puolikas kesäkurpitsa jäljellä.
Taikinasta tulee noin 10 pientä pihviä.
Kesäkurpitsa-fetapihvit:
250-300 g kesäkurpitsaa
100 g fetaa
1 kananmuna
3/4 dl vehnäjauhoja
pilkottua sipulia
ripaus mustapippuria
ripaus himalajan suolaa
paistamiseen öljyä
Raasta kesäkurpitsa sekä feta. Sekoita kaikki ainekset keskenään taikinaksi. Laita reilu ruokalusikallinen taikinaa kuumalle pannulle paistumaan, paista pihvejä molemmin puolin muutaman minuutin ajan, kunnes pihvin pinta on ruskea. Tarjoa pihvit raikkaan salaatin kera.
perjantai 16. toukokuuta 2014
Pizza kesäkurpitsapohjalla (gluteeniton)
Tämän ohjeen huomasin Bad Mama's Kitchen- blogista. Innostuin heti kokeilemaan ohjetta, sillä kesäkurpitsa on vaan niin hyvää! Ja kukapa ei haluaisi kevyempää pizzaa?
Pizzapohja on hyvin helppo tehdä, pohjaa ei tarvitse kohottaa, senkun sekoittaa kesäkurpitsa- ja juustoraasteet ja muut ainekset ja pohja uuniin, sillä aikaa valmistelee pizzan täytteet ja hetken kuluttua edessäsi on herkullinen pizza. Helppoa ja kevyttä! Täytteenä käytin kanasuikaleita, herkkusieniä, ananasta, fetaa sekä punasipulia. Pohjan päälle levitin hiukan chilitomaattimurskaa, vaikkei alkuperäisessä ohjeessa sitä ollutkaan.
Pizzaa vamistuu pellillinen, joten pizzaa riittää useammalle herkkusuulle.
Pizza kesäkurpitsapohjalla:
Pohja:
600g kesäkurpitsaa
250 g juustoraastetta
2 kananmunaa
loraus oliiviöljyä
ripaus aromisuolaa
0,5 tl savupaprikaa
ripaus mustapippuria
Kuumenna uuni 225- asteiseksi. Raasta kesäkurpitsa. Puristele kesäkurpitsaraastetta ylimääräinen neste pois. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Levitä pohja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista pohjaa noin 15 minuuttia.
Täytä pizza haluamallasi täytteillä ja paista pizzaa vielä 20 minuuttia.
Pizzapohja on hyvin helppo tehdä, pohjaa ei tarvitse kohottaa, senkun sekoittaa kesäkurpitsa- ja juustoraasteet ja muut ainekset ja pohja uuniin, sillä aikaa valmistelee pizzan täytteet ja hetken kuluttua edessäsi on herkullinen pizza. Helppoa ja kevyttä! Täytteenä käytin kanasuikaleita, herkkusieniä, ananasta, fetaa sekä punasipulia. Pohjan päälle levitin hiukan chilitomaattimurskaa, vaikkei alkuperäisessä ohjeessa sitä ollutkaan.
Pizzaa vamistuu pellillinen, joten pizzaa riittää useammalle herkkusuulle.
Pizza kesäkurpitsapohjalla:
Pohja:
600g kesäkurpitsaa
250 g juustoraastetta
2 kananmunaa
loraus oliiviöljyä
ripaus aromisuolaa
0,5 tl savupaprikaa
ripaus mustapippuria
Kuumenna uuni 225- asteiseksi. Raasta kesäkurpitsa. Puristele kesäkurpitsaraastetta ylimääräinen neste pois. Sekoita pohjan ainekset keskenään. Levitä pohja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista pohjaa noin 15 minuuttia.
Täytä pizza haluamallasi täytteillä ja paista pizzaa vielä 20 minuuttia.
torstai 15. toukokuuta 2014
"Kissa"donitsit
Näitä "kissa"donitseja olen suunnitellut tekeväni jo pitkään ja viimein sain aikaiseksi, tosin en toivomallani menestyksellä (alkuperäiset kissadonitsit ovat paljon hienompia.. :D ). "Kissojen" naamat eivät ole sellasia, kuin olin kuvitellut. Donitsien paiston jälkeen kuorrutin donitsit ja heti kuorruttamisen jälkeen tein naamat. Olisi pitänyt odottaa, että kuorrutus kuivuu...Minulla ei tunnetusti sitä kärsivällisyyttä ole, kaikki pitää tapahtua just-nyt-heti.
Seuraava leivontaan liittyvä hankinta tulisi olla kunnollinen koristelusetti, lääkeruisku toimitti tässä koristelukynän hommaa.
Donitsin taikinan ohjeen löysin täältä, aika makoisaa taikinaa, nam. Kuorrutteina käytin mansikkatomusokeria sekä lakritsikuorrutetta, namnam!
Ohjeella valmistuu 18 donitsia.
"Kissa"donitsit:
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
0,5 dl fariinisokeria
0,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 dl vaniljarahkaa (tai muuta maustettua rahkaa)
1 dl maitoa
3 rkl rypsiöljyä
Kuumenna uuni 200- asteiseksi. Voitele donitsipelti margariinilla.
Sekoita eri kulhoissa kuivat aineet keskenään ja "märät" aineet keskenään. Yhdistä ainekset keskenään vähäisellä sekoittamisella, jotta donitseista ei tule sitkeitä.
Lusikoi taikinaa donitsipellin koloihin puolilleen. Paista donitseja 200- asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia, tarkista donitsien kypsyys tökkäämällä hammastikku taikinaan. Jos taikinaa ei tartu hammastikkuun, ovat donitsit valmiita.
Donitsien kuorrutteet:
Mansikkatomusokerikuorrute:
mansikkatomusokeria
hiukan vettä
Sekoita tomusokeri ja vesi, lisää vettä, jos kuorrute on liian tiukkaa tai lisää tomusokeria, jos kuorrute on liian löysää.
Lakritsikuorrute:
4 Kick- patukkaa
4 rkl kuohukermaa
Laita leikatut patukat sekä kerma kattilaan ja kuumenna seosta niin kauan, jotta seos kuumenee ja patukat liukenee kermaan. Muista sekoittaa seosta koko ajan. Kuorrutteesta riittää ainakin 5 donitsille.
Donitsien koristelu:
valmiit donitsit
kuorrutteet
manteleita
Dippaa manteleita kuorrutteessa ja työnnä kaksi mantelia donitsiin (kissan korvat). Kuorruta donitsit. Anna kuorrutteen kuivua muutaman tunnin ajan. Tee toisen värisellä kuorrutteella kissalle naama. Nauti donitsit kissojen, ystävien tai kissojen ystävien kanssa.
Seuraava leivontaan liittyvä hankinta tulisi olla kunnollinen koristelusetti, lääkeruisku toimitti tässä koristelukynän hommaa.
Donitsin taikinan ohjeen löysin täältä, aika makoisaa taikinaa, nam. Kuorrutteina käytin mansikkatomusokeria sekä lakritsikuorrutetta, namnam!
Ohjeella valmistuu 18 donitsia.
Miuaukkaita donitseja! |
"Kissa"donitsit:
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
2 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
0,5 dl fariinisokeria
0,5 dl sokeria
1 kananmuna
1 dl vaniljarahkaa (tai muuta maustettua rahkaa)
1 dl maitoa
3 rkl rypsiöljyä
Kuumenna uuni 200- asteiseksi. Voitele donitsipelti margariinilla.
Sekoita eri kulhoissa kuivat aineet keskenään ja "märät" aineet keskenään. Yhdistä ainekset keskenään vähäisellä sekoittamisella, jotta donitseista ei tule sitkeitä.
Lusikoi taikinaa donitsipellin koloihin puolilleen. Paista donitseja 200- asteisessa uunissa noin 10-12 minuuttia, tarkista donitsien kypsyys tökkäämällä hammastikku taikinaan. Jos taikinaa ei tartu hammastikkuun, ovat donitsit valmiita.
Donitsien kuorrutteet:
Mansikkatomusokerikuorrute:
mansikkatomusokeria
hiukan vettä
Sekoita tomusokeri ja vesi, lisää vettä, jos kuorrute on liian tiukkaa tai lisää tomusokeria, jos kuorrute on liian löysää.
Lakritsikuorrute:
4 Kick- patukkaa
4 rkl kuohukermaa
Laita leikatut patukat sekä kerma kattilaan ja kuumenna seosta niin kauan, jotta seos kuumenee ja patukat liukenee kermaan. Muista sekoittaa seosta koko ajan. Kuorrutteesta riittää ainakin 5 donitsille.
Donitsien koristelu:
valmiit donitsit
kuorrutteet
manteleita
Dippaa manteleita kuorrutteessa ja työnnä kaksi mantelia donitsiin (kissan korvat). Kuorruta donitsit. Anna kuorrutteen kuivua muutaman tunnin ajan. Tee toisen värisellä kuorrutteella kissalle naama. Nauti donitsit kissojen, ystävien tai kissojen ystävien kanssa.
tiistai 13. toukokuuta 2014
Tortillaiset grillatuilla kalkkunanjauhelihapihveillä
Pitkästä aikaa päivitystä ja uutta ohjetta tänne blogiini. Siispä kyseessä on tortillat grillatuilla pihveillä. Tortillainen- nimi tulee tortillan ja hampurilaisen risteytyksestä.
Grillasin kalkkunanjauhelihapihvit parillalla ja täytin tortillaletun pihvillä ja muilla höysteillä. Tortillaisten väliin voi kukin laittaa mieleiset täytteet.
Ohjeella valmistuu 7-8 pihviä, joten muutamalle herkuttelijalle riittää tortillaisia.
Tortillaiset grillatuilla kalkkunanjauhelihapihveillä:
Grillatut kalkkunanjauhelihapihvit:
400 g kalkkunanjauhelihaa
1 kananmuna
pilkottua sipulia
muutama kirsikkatomaatti
1/3 osa pkt grillattavaa juustoa (Pirkka)
1 tl valkosipulimurskaa
1 tl sambal oelekia
1 tl broilerimaustetta
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl aromisuolaa
0,5 tl chilijauhetta
Kuutioi kirsikkatomaatit ja juusto. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Tee öljytyillä käsilla taikinasta pihvejä ja paista pihvit kuumalla parillalla molemmin puolin kypsiksi.
Tortillaisten kokoaminen:
1 pkt tortillalettuja
salaattia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
jalapenoja
dippikastiketta
Lämmitä tortilla mikrossa. Täytä tortilla täytteillä ja pihvillä.
Grillasin kalkkunanjauhelihapihvit parillalla ja täytin tortillaletun pihvillä ja muilla höysteillä. Tortillaisten väliin voi kukin laittaa mieleiset täytteet.
Ohjeella valmistuu 7-8 pihviä, joten muutamalle herkuttelijalle riittää tortillaisia.
Tortillaiset grillatuilla kalkkunanjauhelihapihveillä:
Grillatut kalkkunanjauhelihapihvit:
400 g kalkkunanjauhelihaa
1 kananmuna
pilkottua sipulia
muutama kirsikkatomaatti
1/3 osa pkt grillattavaa juustoa (Pirkka)
1 tl valkosipulimurskaa
1 tl sambal oelekia
1 tl broilerimaustetta
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl aromisuolaa
0,5 tl chilijauhetta
Kuutioi kirsikkatomaatit ja juusto. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Tee öljytyillä käsilla taikinasta pihvejä ja paista pihvit kuumalla parillalla molemmin puolin kypsiksi.
Tortillaisten kokoaminen:
1 pkt tortillalettuja
salaattia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
jalapenoja
dippikastiketta
Lämmitä tortilla mikrossa. Täytä tortilla täytteillä ja pihvillä.
tiistai 4. helmikuuta 2014
Jäätelömuffinssit maapähkinävoi-kinuskijäätelöllä (maidoton, munaton)
Löysin ihanan ohjeen, jota piti kokeilla mahdollisimman pian. Muffinssia, jäätelöä ja suklaata samassa paketissa, mikä ihana keksintö!
Muffinsitaikina on sama kuin donitsitaikinassa, jäätelössä maistuu maapähkinävoi ja kinuski ja päällä on suklaakermaa pursotettuna ja kaikki maidottomana! Miten helppoa onkaan leipoa eläinystävällisesti :)
Ohjeella valmistuu 12 jäätelömuffinssia.
Jäätelömuffinssit:
Muffinssitaikina:
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
35 g soijatuorejuustoa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
1,5 tl öljyä
3,5 rkl soijamaitoa
50 g tummaa, maidotonta suklaata
Jäätelö:
0,5 dl soijamaitoa
1/4 prk maapähkinävoita
1 dl Sunnuntai Kuohkea vispi
ripaus sokeria
Kinuski:
1 dl fariinisokeria
1 dl Sunnuntai Kuohkea vispi
Pursotus:
1 dl Sunnuntai Kuohkea vispi
30 g tummaa suklaata (maidoton)
Muffinssien valmistus:
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Sulata suklaa. Sekoita muut ainekset keskenään ja lisää jauhoseos muutamassa erässä seokseen. Lisää sulatettu suklaa ja sekoita taikinaksi.
Laita taikinaa reilu teelusikallinen muffinssivuoan pohjalle (laitoin paperivuoat muffinssipeltiin). Paista muffinseja 175- asteessa noin 10 minuuttia, kunnes taikina on kypsää.
Jäätelön valmistus:
Kinuski:
Mittaa kerma ja fariinisokeria kattilaan (mieluiten teflon-pinnotteinen). Kuumenna seos kiehuvaksi ja alenna lämpötilaa. Keittele kinuskia 15-20 minuuttia, sekoittele mielellään koko ajan. Kinuski on valmista, kin tiputat pisaran kinuskia lasilliseen kylmään veteen ja kokeilet sormilla, onko kinuski jähmettynyt niin, että sitä voi pyöritellä sormissa. Jos kinuskia liukenee veteen, kisnuki ei ole vielä valmista.
Anna kinuskin hieman jäähtyä.
Sekoita maito, maapähkinävoi ja kinuski keskenään. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää kerma seokseen ja sekoita.
Muffinsien valmistus:
Laita jäätelöä muffinssivuokiin niin, että muffinssivuoka täyttyy. Nosta muffinssit jääkaappiin tai pakkaseen jähmettymään vähintään 3 tunniksi.
Koristelu:
Sulata suklaa ja vatkaa kerma. Lisää sula suklaa kerman joukkoon. Pursota suklaakerma jähmettyneiden muffinssien päälle. Koristele haluamallasi tavalla.
Muffinsitaikina on sama kuin donitsitaikinassa, jäätelössä maistuu maapähkinävoi ja kinuski ja päällä on suklaakermaa pursotettuna ja kaikki maidottomana! Miten helppoa onkaan leipoa eläinystävällisesti :)
Ohjeella valmistuu 12 jäätelömuffinssia.
Jäätelömuffinssit:
Muffinssitaikina:
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
35 g soijatuorejuustoa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
1,5 tl öljyä
3,5 rkl soijamaitoa
50 g tummaa, maidotonta suklaata
Jäätelö:
0,5 dl soijamaitoa
1/4 prk maapähkinävoita
1 dl Sunnuntai Kuohkea vispi
ripaus sokeria
Kinuski:
1 dl fariinisokeria
1 dl Sunnuntai Kuohkea vispi
Pursotus:
1 dl Sunnuntai Kuohkea vispi
30 g tummaa suklaata (maidoton)
Muffinssien valmistus:
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Sulata suklaa. Sekoita muut ainekset keskenään ja lisää jauhoseos muutamassa erässä seokseen. Lisää sulatettu suklaa ja sekoita taikinaksi.
Laita taikinaa reilu teelusikallinen muffinssivuoan pohjalle (laitoin paperivuoat muffinssipeltiin). Paista muffinseja 175- asteessa noin 10 minuuttia, kunnes taikina on kypsää.
Jäätelön valmistus:
Kinuski:
Mittaa kerma ja fariinisokeria kattilaan (mieluiten teflon-pinnotteinen). Kuumenna seos kiehuvaksi ja alenna lämpötilaa. Keittele kinuskia 15-20 minuuttia, sekoittele mielellään koko ajan. Kinuski on valmista, kin tiputat pisaran kinuskia lasilliseen kylmään veteen ja kokeilet sormilla, onko kinuski jähmettynyt niin, että sitä voi pyöritellä sormissa. Jos kinuskia liukenee veteen, kisnuki ei ole vielä valmista.
Anna kinuskin hieman jäähtyä.
Sekoita maito, maapähkinävoi ja kinuski keskenään. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää kerma seokseen ja sekoita.
Muffinsien valmistus:
Laita jäätelöä muffinssivuokiin niin, että muffinssivuoka täyttyy. Nosta muffinssit jääkaappiin tai pakkaseen jähmettymään vähintään 3 tunniksi.
Koristelu:
Sulata suklaa ja vatkaa kerma. Lisää sula suklaa kerman joukkoon. Pursota suklaakerma jähmettyneiden muffinssien päälle. Koristele haluamallasi tavalla.
maanantai 3. helmikuuta 2014
Uunissa paistetut donitsit (vegaaninen)
Tilasin donitsipellin ja sitä piti päästä testaamaan viikonloppuna. Löysin maukkaan kuuloisen donitsitaikinan ohjeen, johon ei tule kananmunaa. Taikinan koostumus on hyvää ja ihanaa, muttei niin ilmavaa tai kuohkeaa, kuin uppopaistetuissa ja kananmunaa sisältävissä donitseissa. Näitä pitää tehdä uudelleen! Koemaistajat pitivät näistä ja donitsit hävisivät äkkiä lautaselta.
Kuorrutus on kinuskia, jonka ohjeen löysin täältä.
Ohjeella valmistuu 12 herkullista donitsia.
Uunissa paistetut donitsit:
3 dl vehnäjauhjoja
4 tl leivinjauhetta
100 g soijatuorejuustoa
2/3 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
4 rkl öljyä tai sulatettua kasvirasvamargariinia
10 rkl soijamaitoa
Kinuskikuorrutus:
2 dl kasvikermaa
2 dl fariinisokeria
Koristelu:
nonparelleja
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Sekoita muut ainekset keskenään ja lisää jauhoseos muutamassa erässä seokseen. Sekoita taikinaksi esimerkiksi puuhaarukalla, älä vatkaa taikinaa.
Voitele donitsipelti kevyesti. Laita taikinaa donitsikoloihin lusikalla tai pursottamalla, ei ihan täyteen, sillä taikina kohoaa mukavasti paistuessaan. Paista 175- asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Anna donitsien hieman jäähtyä ennen koristelua.
Kinuskikuorrutus:
Mittaa kerma ja fariinisokeri kattilaan (mieluiten teflon-pinnoitteinen). Kuumenna seos kiehuvaksi ja alenna lämpötilaa. Keitelle kinuskia 15-20 minuuttia, sekoittele mielellään koko ajan. Kinuski on valmista, kun tiputat pisaran kinuskia lasilliseen kylmään veteen ja kokeilet sormilla, onko kinuski jähmettynyt niin, että sitä voi pyöritellä sormissa. Jos kinuski liukenee veteen, kinuski ei ole vielä valmista.
Kaada kinuski kuumana donitsien päälle ja ripottele samantien nonparellit donitsien päälle, kinuski kovettuu todella nopeasti. Nauti donitsit hyvässä seurassa.
Huom. Kuvassa olevat nonparellit eivät ole vegaanisia. Tarkista koristeiden vegaanisuus tuoteselosteesta.
Kuorrutus on kinuskia, jonka ohjeen löysin täältä.
Ohjeella valmistuu 12 herkullista donitsia.
Uunissa paistetut donitsit:
3 dl vehnäjauhjoja
4 tl leivinjauhetta
100 g soijatuorejuustoa
2/3 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
4 rkl öljyä tai sulatettua kasvirasvamargariinia
10 rkl soijamaitoa
Kinuskikuorrutus:
2 dl kasvikermaa
2 dl fariinisokeria
Koristelu:
nonparelleja
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään. Sekoita muut ainekset keskenään ja lisää jauhoseos muutamassa erässä seokseen. Sekoita taikinaksi esimerkiksi puuhaarukalla, älä vatkaa taikinaa.
Voitele donitsipelti kevyesti. Laita taikinaa donitsikoloihin lusikalla tai pursottamalla, ei ihan täyteen, sillä taikina kohoaa mukavasti paistuessaan. Paista 175- asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Anna donitsien hieman jäähtyä ennen koristelua.
Kinuskikuorrutus:
Mittaa kerma ja fariinisokeri kattilaan (mieluiten teflon-pinnoitteinen). Kuumenna seos kiehuvaksi ja alenna lämpötilaa. Keitelle kinuskia 15-20 minuuttia, sekoittele mielellään koko ajan. Kinuski on valmista, kun tiputat pisaran kinuskia lasilliseen kylmään veteen ja kokeilet sormilla, onko kinuski jähmettynyt niin, että sitä voi pyöritellä sormissa. Jos kinuski liukenee veteen, kinuski ei ole vielä valmista.
Kaada kinuski kuumana donitsien päälle ja ripottele samantien nonparellit donitsien päälle, kinuski kovettuu todella nopeasti. Nauti donitsit hyvässä seurassa.
Huom. Kuvassa olevat nonparellit eivät ole vegaanisia. Tarkista koristeiden vegaanisuus tuoteselosteesta.
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)