Pitkästä aikaa päivitystä ja uutta ohjetta tänne blogiini. Siispä kyseessä on tortillat grillatuilla pihveillä. Tortillainen- nimi tulee tortillan ja hampurilaisen risteytyksestä.
Grillasin kalkkunanjauhelihapihvit parillalla ja täytin tortillaletun pihvillä ja muilla höysteillä. Tortillaisten väliin voi kukin laittaa mieleiset täytteet.
Ohjeella valmistuu 7-8 pihviä, joten muutamalle herkuttelijalle riittää tortillaisia.
Tortillaiset grillatuilla kalkkunanjauhelihapihveillä:
Grillatut kalkkunanjauhelihapihvit:
400 g kalkkunanjauhelihaa
1 kananmuna
pilkottua sipulia
muutama kirsikkatomaatti
1/3 osa pkt grillattavaa juustoa (Pirkka)
1 tl valkosipulimurskaa
1 tl sambal oelekia
1 tl broilerimaustetta
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl aromisuolaa
0,5 tl chilijauhetta
Kuutioi kirsikkatomaatit ja juusto. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Tee öljytyillä käsilla taikinasta pihvejä ja paista pihvit kuumalla parillalla molemmin puolin kypsiksi.
Tortillaisten kokoaminen:
1 pkt tortillalettuja
salaattia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
jalapenoja
dippikastiketta
Lämmitä tortilla mikrossa. Täytä tortilla täytteillä ja pihvillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti